Studentermedhjælper til produktafdelingen

Brænder du for leverandørstyring og CSR? Og er du en databasehaj?

Hos Fairtrade samarbejder vi med den danske detailbranche og producenter, som ønsker at sælge Fairtrade-varer eller source Fairtrade-certificerede ingredienser. Fairtrades produktafdeling har nu brug for ekstra kræfter og søger derfor en studentermedhjælper 15 timer om ugen.

Dine arbejdsopgaver
 • Drift og vedligeholdelse af vores internationale produkt- og forsyningskædedatabase Connect
 • Internationalt samarbejde og koordinering omkring salgsrapportering og produkter
 • Support af Fairtrades kunder i forbindelse med rapportering og vores produktdatabase
 • Bistå produktchefen med administrative opgaver i forbindelse med licensering af virksomheder
 • Diverse leverancer til sekretariatets forretningsudviklingsprojekter
Om jobbet

Stillingen indebærer en lang række spændende opgaver og udfordringer. Du kommer til at indgå i produktafdelingen, som blandt andet arbejder med licensiering af Fairtrade-mærket til danske virksomheder og godkendelse af nye Fairtrade-mærkede produkter.

Dit arbejde vil bestå i at drifte vores produktdatabase Connect, hvilket involverer et arbejde med forsyningskæder, kontrakter, ingredienser og salgsrapportering samt en stor international berøringsflade.

Vi ser dig som et vigtigt bindeled imellem vores forretning og vores administration, og du vil i denne forbindelse også komme til at arbejde med databehandling af salgstal. Der vil ligeledes være rigtig gode muligheder for at få nye opgaver hen ad vejen, alt efter dine kompetencer og interesser. Derfor er dette en stilling med god mulighed for egen udvikling, som du kan bruge i din videre karriere.

Du vil i det daglige referere til vores produktchef.

Kvalifikationer

Vi forventer, at du:

 • Er god til tal, og værdsætter struktur og god datakvalitet
 • Har stærke kompetencer i Excel, og er hurtig til at sætte dig ind i nye systemer
 • Har erfaring med fakturerings-flow, salgsrapportering eller betalingshåndteringer generelt
 • Har relevant erhvervserfaring inden for et lignende felt
 • Brænder for at gøre en forskel i dit daglige arbejde, samt har en personlig interesse for bæredygtighed

Vi søger en studentermedhjælper, som er i slutningen af sin bachelor eller i starten af kandidatuddannelsen. Det er ikke afgørende, hvilken uddannelse du er i gang med, men vi forestiller os, at dit studie har fokus på økonomi, værdikæder, forretningsstyring og/eller handel. Det er en fordel, hvis du har kendskab til og interesse for CSR- og bæredygtighed.

Om dig

Det er vigtigt, at du er i stand til at arbejde selvstændigt, er initiativrig og proaktiv. Det er ligeledes vigtigt, at du arbejder struktureret og er god til at sætte ting i system. Du skal have sans for tal og detaljer og gå op i, at kvaliteten er i top – også selvom der er travlt. Du skal være servicemindet og have mod på at bistå med diverse forespørgsler fra vores licenshavere og andre kommercielle samarbejdspartnere. Endelig er det vigtigt, at du har en solid erfaring med IT og Excel, samt at du har evnen til at sætte dig ind i nye systemer hurtigt. Det er ligeledes vigtigt, at du taler samt skriver engelsk på et højt niveau.

Praktisk
 • Start: hurtigst muligt
 • Ugentlig arbejdstid: 15-20 timer
 • Løn: Stillingen er lønnet
 • Send ansøgning og CV til tobias@fairtrade-maerket.dk
 • Ansøgningsfrist: 15. april 2021.
Om os

Fairtrade Mærket står for at markedsføre Fairtrade-mærket i Danmark – både over for forbrugere og kommercielle samarbejdspartnere.

Sekretariatet i Danmark består af et kommunikations- og marketingteam, produktteamet, en ekstern regnskabsfunktion og en direktion.

Fairtrade er en non-profit og uafhængig mærkningsordning, som arbejder for, at stadig flere varer bærer Fairtrade-mærket, flere butikker sælger dem og flere forbrugere køber dem. Alt sammen til gavn for de bønder og plantagearbejdere i Afrika, Asien og Latinamerika, som derved får forbedret deres arbejds- og levevilkår skridt for skridt.

Har du spørgsmål til stillingen så er du velkommen til at kontakte Tobias Nag på telefon:

+45 27 89 70 88

Vi glæder os til at høre fra dig.

Fairtrade Mærket Danmark