Presse

Fairtrade-mærket er en international mærkningsordning, der arbejder for at sikre bedre løn og ordentlige arbejdsforhold for lokale producenter, der bor i nogle af verdens mest udsatte områder.

Vi mener, at den bedste måde at udrydde fattigdom på er ved at betale en fair pris for de lokale producenters råvarer og en fair løn til verdens mange plantage- og fabriksarbejdere. Fairtrade uddanner også lokale producenter i klimatilpasning og miljøbeskyttelse og i at udvikle og forbedre deres dyrkningsmetoder. Fairtrade taler lokale producenters sag over for beslutningstagere og virksomheder verden over.

Fairtrade-mærket Danmark udtaler sig gerne i medierne om global handel, etisk forbrug og forholdene for lokale producenter i nogle af verdens fattigste lande.

Pressekontakt for journalister

Ved presserelaterede spørgsmål og interviewforespørgsler kontakt vores kommunikationschef:

Pressemeddelelser

Læs alle vores pressemeddelelser i vores nyhedsrum hos Via Ritzau.
Læs pressemeddelelser her

Besøg vores nyhedsarkiv

Få et overblik over vores seneste nyheder og debatindlæg.
Læs vores nyheder her

Logoer og pressebilleder

Her kan du downloade en mappe med forskellige versioner af Fairtrade-mærket Danmarks logo og pressebilleder.

Download logoer (kontakt mette@fairtrade-maerket.dk for adgangskode)
Download pressebilleder

Download BtB toolkit:

Toolkit 2023 (PDF, 7,72 MB)

Få vores nyhedsbrev

Er du licenshaver eller samarbejdspartner, og ønsker du at følge med i nyheder fra Fairtrade?

Fire-seks gange om året udsender vi et nyhedsbrev rettet mod vores licenshavere og samarbejdspartnere. Her kan du blandt andet læse om Fairtrades arbejde med ESG’erne, CSR-aktiviteter og modtage info om Fairtrade-standarder, nye værktøjer til jeres arbejde med Fairtrade og bæredygtighed og læse om nye rapporter og undersøgelser fra Fairtrade-systemet.

Navn(Påkrævet)

Fairtrade-mærket Danmark passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.

Tilmeld dig Fairtrade-mærkets nyhedsbrev

Navn(Påkrævet)