TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Nedenfor kan du også få en smagsprøve på, hvad det er vi sender til dig, hvor vi har udvalgt nogle af vores seneste nyhedsbreve.

Tak for i år – glædelig jul og godt nytår

Nyhedsbrev

20/12/2021

Snart går 2021 på hæld, og vi kan se tilbage på endnu et år, hvor Fairtrade-mærket har været i vækst. En positiv udvikling, som vi er glade for, og som bekræfter, at danskerne i stigende grad prioriterer varer, som er produceret under fair forhold. Fair for millioner af små familielandbrug verden over, men også fair overfor vores miljø og vores klima, som i den grad er udfordret af store forandringer.

Ny Fairtrade-marketingchef: Samarbejdet med dansk detailhandel skal styrkes

Nyhedsbrev

17/11/2021

Stærkere partnerskaber og øget fokus på produktionsvilkår i detailhandlen er afgørende, hvis forbrugerne skal ændre deres forbrugsvaner og købe flere bæredygtige produkter gennem mærkningsordninger som Fairtrade.

Kan bananer skabe ligestilling?

Nyhedsbrev

30/09/2021

Det er et af de spørgsmål, vi dykker ned i med en ny kampagne, der har FN’s verdensmål på agendaen. I de kommende uger vil vi gøre vores bedste for at inspirere danskerne til at gøre verdensmålene til hverdagsvaner, når der handles ind til dagligt.

Ny håndbog sammenligner verdens bedste globale certificeringsordninger

Nyhedsbrev

18/03/2021

Bogen Global Third-Part Certification and Labelling sætter fokus på verdens bedste globale mærker. Bogen er skrevet af Jakob Zeuten og Lars Ludvigsen, og er en opfølger til 'Mærk forretningen' fra 2018.

Endnu et år er gået: Sådan påvirkede Fairtrade verden i 2019

Nyhedsbrev

17/12/2020

Fairtrade International har netop lanceret årsrapporten 2019-2020. Den indeholder både fakta om Fairtrade-produkter og historier fra den virkelighed, Fairtrade-producenter lever i. Vi har opsummeret nogle af årets vigtigste resultater, som vi i fællesskab har været med til at skabe.

Fairtrade indsamler mere end 15 millioner euro i COVID-19 støtte til bønderne og deres familier

Nyhedsbrev

24/11/2020

Bønder og arbejdere i verdens fattige lande er massivt påvirket af COVID-19. Mange har mistet store dele af deres indkomst- og levegrundlag, og flere har måtte tilpasse deres produktioner efter de nye restriktioner. Det har kostet og koster stadigvæk mange ressourcer, ny viden og lokal kapacitetsopbygning.

Fairtrade kampagne - Råvarer, der forandrer verden

Nyhedsbrev

29/09/2020

Snart skyder vi efterårets kampagne ’Råvarer, der forandrer verden’ i gang. Vi håber, I vil deltage i kampagnen og dele materialet på jeres sociale medier i kampagneperioden 19. okt. til 1. nov. (uge 43 og 44).

Fairtrade om børnearbejde og ny Covid-19 fond

Nyhedsbrev

09/09/2020

Lige før sommerferien offentliggjorde vi årsrapporten for 2019. Her kunne vi fremvise et flot resultat, der bød på en vækst på 11 % i salget af Fairtrade-mærkede varer på det danske marked. Et stort tak til jer alle for det gode samarbejde!

Sommernyt: Fairtrade vækster i Danmark

Nyhedsbrev

10/07/2020

Covid-19 krisen har ramt på globalt plan. I vores del af verdenen er vi på vej ud af en sundhedskrise og forbereder os nu på en økonomisk nedgang. I udviklingslandene raser sundhedskrisen stadig.

Fairtrade Danmark fejrer - 25 år med bæredygtig handel

Nyhedsbrev

22/11/2019

I dag den 22. november har Fairtrade Danmark fødselsdag. I 25 år har vi arbejdet for en fair verdenshandel og bæredygtige produkter.