Guides til virksomheder

Her har vi samlet nogle analyser, guides og retningslinjer, som kan være nyttige for dig som vores Fairtrade-partner at dykke ned i, hvis du vil vide mere om vores certificering og arbejde.

Protecting forests with Fairtrade cocoa, 2023

Fairtrade International har udarbejdet denne rapport, da EU i slutningen af 2024 indfører en ny lov om afskovning. Rapporten giver et overblik over reguleringen, hvilke underliggende årsager der er bag afskovning og hvordan Fairtrade arbejder for at beskytte skoven.

Fairtrade Risk Map, 2023

Det interaktive kort sætter fokus på grundlæggende årsager til de værste risici på brud af menneskerettigheder og miljøhensyn i de lande og kategorier, Fairtrade arbejder. Kortet viser, hvordan grundig risikovurdering og samarbejde med de lokale producenter er grundstenen i ansvarlige forsyningskæder.

5 trin til at bedre kommunikation om bæredygtighed, 2023

Fairtrade International har udviklet en kort, enkel og brugbar guide, som kan hjælpe jer på jeres kommunikationsrejse, når det kommer til at kommunikere om bæredygtighed uden at risikere greenwashing.

Life Cycle Assessment for Fairtrade-roser, 2019

Undersøgelse foretaget af konsulentfirmaet Treeze om miljøpåvirkningerne af afskårne roser baseret på primær og sekundær data til at analysere landbrugsproduktion, emballering og transport til Schweiz, hvilket kan sammenlignes med virkningerne af forsendelse til de fleste EU-lande.

Tilmeld dig Fairtrade-mærkets nyhedsbrev

Navn(Påkrævet)