Studentermedhjælper til kommunikationsafdelingen

Studentermedhjælper til kommunikationsafdelingen

Hos Fairtrade-mærket leder vi efter en studentermedhjælper, som har lyst til at blive en del af et lille, dedikeret og ambitiøst team. Du kommer til at arbejde med en lang række kommunikationsopgaver, men dit primære fokus vil blive at drive og udvikle Fairtrade-mærkets profil på sociale medier og web.

Stillingen er på cirka 15 timer om ugen – vi tager naturligvis hensyn til undervisningsskema og eksamensperioder.

Om dig
Du er passioneret, har god energi, tager ansvar og har lyst til at være med til at drive Fairtrade-sagen. Du har fuldstændig styr på, hvad der rører sig på de forskellige sociale medier og har lyst til at lave indhold, der følger strømningerne. Du brænder for at følge udviklingen og optimere engagementet på vores profiler. Du har flair for at skrive og redigere tekster til SoMe, web og presse. Det er en fordel, hvis du synes, det er sjovt at arbejde med grafisk produktion og kan klippe en lille film.

Dine arbejdsopgaver

  • Drift og udvikling af vores SoMe-kanaler
  • Community Manager på SoMe
  • Udarbejde og udsende nyhedsbrev
  • Producere og redigere indhold til website
  • SEO-optimere website
  • Ad hoc-presse- og kommunikationsopgaver

Teamet
Du kommer til at indgå i vores marketing- og kommunikationsafdeling, som er et lille team på tre faste medarbejdere og to studenter. Vores kontor ligger i København, men da vi har kolleger i hele verden, skal du kunne begå dig på engelsk både mundtligt og skriftligt. I det daglige refererer du til kommunikationschefen. Vi holder til i hyggelige lokaler på Christianshavn.

Proces
Vi afholder samtaler løbende.
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.
Send din ansøgning og cv til mette@fairtrade-maerket.dk
Kandidater, der går videre til samtale, skal løse en mindre opgave.

Kort om Fairtrade
Fairtrade-mærket er en international mærkningsordning, der arbejder for at sikre bedre løn og ordentlige arbejdsforhold for verdens udsatte bønder og arbejdere. Vi mener, at den bedste måde at udrydde fattigdom på er ved at betale en fair pris for bønders råvarer og en fair løn til verdens mange plantage- og fabriksarbejdere. Fairtrade uddanner producenterne i klimatilpasning og miljøbeskyttelse og i at udvikle og forbedre deres dyrkningsmetoder. Fairtrade taler bøndernes sag over for beslutningstagere og virksomheder verden over.

For yderligere oplysninger, kontakt
Mette Noppenau, kommunikationschef, på 2012 1858 eller mette@fairtrade-maerket.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Fairtrade Mærket
Dronningensgade 68, 3 sal
1420 København K