Konkurrencevilkår

Fairtrade-konkurrence 2024

Konkurrencen er på ingen måde associeret med, sponsoreret, støttet eller administreret af Facebook eller Instagram.

Konkurrencen er aktiv fra torsdag den 18. april 2024 og frem til onsdag den 24. april 2024 kl. 09.00

Konkurrencen er åben for alle Facebook– og Instagram-brugere bosat i Danmark, som er 16 år eller ældre ved konkurrencens opstart.

For at deltage i konkurrencen skal du have en Facebook- eller Instagram-profil og svare på konkurrencens spørgsmål i kommentarfeltet samt følge os på Facebook eller Instagram – alt efter hvor du deltager. Du kan deltage én gang på hver kanal. Deltager du mere end én gang på hver kanal, er kun din første deltagelse gyldig.

Der bliver fundet i alt tre vindere: to på Instagram og én på Facebook. Vinderne trækkes ved tilfældig lodtrækning blandt de deltagere, som har svaret på konkurrencens spørgsmål og fulgt den kanal, de har deltaget på. 

Vinderne modtager hver en præmie bestående af (værdi af ca. 135 kr.): 
1 x Seed and Bean Fairtrade-mærket 37% Cornish Sea Salt & Lime mælkechokolade
1 x Seed and Bean Fairtrade-mærket 72% Mint mørk chokolade
1 x Seed and Bean Fairtrade-mærket 72% Mandarin & Ginger mørk chokolade
1 x Seed and Bean Fairtrade-mærket 58% Hasselnød mørk chokolade

Præmien kan ikke ombyttes – heller ikke til kontanter.

Vinderne får direkte besked efter lodtrækning i deres indbakke med instruktioner om, hvordan præmien kan modtages.

Hvis vinderen ikke har svaret på instruktionen inden for tre døgn efter offentliggørelsen og leveret de fornødne oplysninger, vil præmien blive trukket tilbage, og en ny vinder findes. Hvis pakken kommer retur til os, forbeholder vi os retten til ikke at sende pakken ud igen, og den forbliver Fairtrade-mærkets ejendom.

OBS! Vi oplever desværre i øjeblikket spam i forbindelse med vores giveaways. Vi vil aldrig spørge om jeres kontooplysninger eller bede jer om at trykke på et link i kommentarerne! Vi anmelder de falske profiler løbende.