Konkurrencevilkår

Fairtrade-konkurrence 2023

Konkurrencen er på ingen måde associeret med, sponsoreret, støttet eller administreret af Facebook eller Instagram.

Konkurrencen er aktiv fra onsdag den 13. september 2023 og frem til lørdag den 30. september 2023 kl. 23.59

Konkurrencen er åben for alle Facebook– og Instagram-brugere bosat i Danmark, som er 16 år eller ældre ved konkurrencens opstart.

For at deltage i konkurrencen skal du have en Facebook- eller Instagram-profil og like opslaget, svare på konkurrencens spørgsmål i kommentarfeltet samt følge os på Facebook eller Instagram – alt efter hvor du deltager. Du kan deltage én gang på hver kanal. Deltager du mere end én gang på hver kanal, er kun din første deltagelse gyldig.

Der bliver fundet i alt fem vindere. Vinderne vil blive trukket ved tilfældigt lodtrækning på tværs af kanalerne Facebook og Instagram. Vinderne trækkes ved tilfældig lodtrækning blandt alle de deltagere, som har svaret på konkurrencens spørgsmål og fulgt den kanal, de har deltaget på. 

Vinderne modtager hver en præmie bestående af: 
2 x Micro Tern Dobby satin sengelinned i 100% økologisk Fairtrade-bomuld fra Omhu i farven Mud og i størrelsen 140×200

Præmien kan ikke ombyttes – heller ikke til kontanter.

På Instagram får vinderne direkte besked efter lodtrækning mandag den 02. oktober 2023 i deres indbakke med instruktioner om, hvordan præmien kan modtages. På Facebook giver vi vinderen direkte besked efter lodtrækning mandag den 02. oktober 2023 i konkurrencetråden med instruktioner om, hvordan præmien kan modtages.

Hvis vinderen ikke har svaret på instruktionen inden for tre døgn efter offentliggørelsen og leveret de fornødne oplysninger, vil præmien blive trukket tilbage, og en ny vinder findes. Hvis pakken kommer retur til os, forbeholder vi os retten til ikke at sende pakken ud igen, og den forbliver Fairtrade-mærkets ejendom.

OBS! Vi oplever desværre i øjeblikket spam i forbindelse med vores giveaways. Vi vil aldrig spørge om jeres kontooplysninger eller bede jer om at trykke på et link i kommentarerne! Vi anmelder de falske profiler løbende.