Kandiserede bananskræller med lakrids
1 glas
Ingredienser:
- Skræl fra 7-8 Fairtrade-bananer
- 150 g Fairtrade-sukker
- 1/2 l vand
- 1 dl bananlikør
- 1 dl lakridspulver
Fremgangsmåde:
- Kog sukker, vand og bananlikør op til en sukkerlage.
- Skær bananskrællerne i stykker a ca. 3 x 3 cm. Kom dem i sukkerlagen, og lad dem koge i 30 minutter.
- Afdryp stykkerne i en sigte, og fordel dem på et stykke bagepapir. Tør dem 2 timer i dehydrator eller ovn på varmluft ved 40-50 grader.
- Tag dem ud, og dyb dem med endnu engang i sukkerlagen, og tør dem så yderligere i 4 timer ved 40-50 grader, eller indtil de er tørre, men stadig seje i konsistensen.
- Vend stykkerne i lakridspulver inden servering.