Kandiserede bananskræller med lakrids

1 glas

Ingredienser:

  • Skræl fra 7-8 Fairtrade-bananer
  • 150 g Fairtrade-sukker
  • 1/2 l vand
  • 1 dl bananlikør
  • 1 dl lakridspulver

Fremgangsmåde:

  1. Kog sukker, vand og bananlikør op til en sukkerlage.
  2. Skær bananskrællerne i stykker a ca. 3 x 3 cm. Kom dem i sukkerlagen, og lad dem koge i 30 minutter.
  3. Afdryp stykkerne i en sigte, og fordel dem på et stykke bagepapir. Tør dem 2 timer i dehydrator eller ovn på varmluft ved 40-50 grader.
  4. Tag dem ud, og dyb dem med endnu engang i sukkerlagen, og tør dem så yderligere i 4 timer ved 40-50 grader, eller indtil de er tørre, men stadig seje i konsistensen.
  5. Vend stykkerne i lakridspulver inden servering.