Marketing Manager til Fairtrade (barselsvikar)

Har du lyst til at bruge dine marketing-kompetencer til at forbedre arbejdsvilkårene for bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande? Synes du, det lyder som en spændende udfordring at skabe synlighed gennem involvering af samarbejdspartnere, og kan du se dig selv producere indhold til digitale platforme, tilbudsaviser og instore? Så er det måske dig, der skal være vores Marketing Manager det næste år.

Fairtrade søger en fuldtids eller deltids barselsvikar for vores eksisterende Marketing Manager, der kan være med til at udvikle og drive den kommercielle synlighed af Fairtrade i Danmark. Det lidt særlige ved rollen er, at vi ejer Fairtrade-mærket – men ikke produkterne eller distributionskanalerne. For at flytte på Fairtrades synlighed er du derfor først og fremmest nødt til at inspirere detailhandlen, out of home samt virksomheder med Fairtrade-mærkede produkter til at prioritere Fairtrade i deres marketing.

For at blive en succes i rollen kræver det, at du:
Er i stand til at implementere den strategiske retning ved at få kommercielle samarbejdspartnere ombord og inspirere dem til at prioritere Fairtrade i deres egen marketing. Du skal derfor tale med mange af vores samarbejdspartnere både via mail, telefon og møder.

Er hjemme i din marketingværktøjskasse og er i stand til at levere marketingmaterialer såsom fængende tekst, grafik, opslag til sociale medier samt materialer til tilbudsaviser og instore. Du behøver ikke at kunne lave det hele selv, men jo mere du er i stand til selv at håndholde, des bedre.

Vi forestiller os, at potentielle kandidater:

  • Kan lukke døre op og tale med mange forskellige typer af mennesker.
  • Er proaktiv og selvstændig projektleder – ikke nødvendigvis af titel, men er dygtig til rollen.
  • Er kreativ og kan finde løsninger til, hvordan andre kan prioritere Fairtrade i deres marketing.
  • Kan producere indhold til forskellige kanaler, målgrupper og kategorier.
  • Trives i et travlt miljø med alsidige opgaver.
  • Har lyst til både at udvikle og drifte, for hverdagen kommer til at bestå af begge dele.

Det er en fordel, hvis du har en relevant uddannelse inden for marketing samt minimum fem års erfaring fra en marketingstilling i detailhandlen/out of home eller fra et brand. Desuden er det vigtigt for os at finde et godt menneske, der har lyst til at være en del af vores fællesskab og til at flytte Fairtrade fremad.

Om teamet
Du kommer til at indgå i Kommunikations- og Marketingafdelingen med reference til Kommunikations- og kampagnechefen. Vi er et lille team på to faste medarbejdere (inkl. Marketing Manager), tre studenter og en praktikant per semester.

Vi arbejder tæt sammen. Vi løber hurtigt, men hjælper altid hinanden i mål, og vi stopper op og fejrer vores sejre. Vi samarbejder desuden med resten af vores kollegaer her på det danske kontor samt med kollegaer i Sverige, Norge, Finland, på hovedkontoret i Bonn – og ja, faktisk i hele verden. Arbejdssproget er dansk, men dit engelske skal være godt nok til, at du kan tale og skrive med internationale kollegaer.

Om Fairtrade

Fairtrade er en international organisation, der er sat i verden for at skabe en mere fair handel med bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande. Her på det danske kontor arbejder vi på at øge salget af Fairtrade-produkter i Danmark med udgangspunkt i en involveringsstrategi. Det gør vi ved at inspirere flere virksomheder til at handle på Fairtrade-vilkår og flere forbrugere til at købe Fairtrade-produkter.

Har du lyst til at være en del af holdet, og kan du se dig selv i denne beskrivelse, håber vi at høre fra dig. Løn efter kvalifikationer.

Proces

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning i dag. Stillingen ønskes besat senest 1. juli – meget gerne før.

Ansøgningsfrist er søndag den 25. april.

Send din ansøgning, cv og eventuelt andre relevante dokumenter i én samlet fil til: job@fairtrade-maerket.dk.

Stillingen er tidsbegrænset frem til ca. 1. august næste år.

Arbejdssted: Dronningensgade 68, 3. sal, 1420 København K.

For yderligere oplysninger kontakt:
Katrine Grytter, Kommunikations- og kampagnechef, 31 33 39 17, katrine@fairtrade-maerket.dk