Lad os handle FAIR i FEBRUAR

Når vi køber ind, handler vi ikke bare for os selv. Vi handler også for den fremtid, vi ønsker os. For den retfærdige verden, det miljø og det klima, vi drømmer om.

Derfor er Fairtrade-mærket gået sammen med en række partnere om at udfordre danskerne. I hele februar, skal vi alle forsøge at handle så fair, som vi kan.

For social retfærdighed, miljø og klima.

Lad os handle FAIR i FEBRUAR.

Men hvordan?

Når vi handler, kan det ansvarlige valg være svært at træffe. Derfor har vi samlet tre gode råd til at handle for en mere fair hverdag.

Køb lokalt

Vær fair over for de danske producenter ved at købe lokalt. Gå efter danske mærker og lokale varer, hvor du ved, produktionsforholdene er i orden.

Gå efter mærkningsordninger

Vi skal være fair mod både mennesker, dyr og miljø. Gå efter mærker (som vores), hvor du ved, der bliver stillet høje krav til produktionen.

Køb miljøvenligt

Det er fair at beskytte naturen. Gå efter økologi og miljøvenlige produkter, så er du med til at sikre, at verdens lokale økosystemer overlever.

Lækre Fairtrade-opskrifter

Vi har samlet en række opskrifter i vores opskrifthæfte, som du frit kan downloade og gå på opdagelse i. Bliv inspireret og kom i gang med en opskrift, der passer til dit humør – uanset om du har lyst til at arbejde med kaffe, rørsukker, honning, bananer eller chokolade.

Er du en passioneret “foodie”, og har du selv været kreativ i køkkenet med Fairtrade-ingredienser, så del gerne din opskrift med os, så vi sammen kan inspirere hinanden.

Konkurrencer

Hvordan vil du handle mere fair i februar? Del dit bud og vind!

Ingen kan handle 100% fair hele tiden. Men hvis vi alle prøver at ændre vores forbrug en smule, betyder det noget i det store billede.

Du kan være med og deltage i vores konkurrencer på Facebook og Instagram, hvor vi hver uge trækker en vinder.