neergaard_primary
neergaard_secondary

Jakob De Neergaard

Jakob de Neergaard har arbejdet flere år i Bruxelles og Paris, og de seneste 9 år har han fungeret som chefkok på Søllerød Kro, men nu har han søgt nye udfordringer.

Jakob er uddannet kok fra Hotel Marina og har arbejdet flere år i Bruxelles og Paris som kok på blandt andet restaurant Bruneau i Bruxelles og restaurant Taillevent og Hotel Ritz i Paris og som chefkok på den danske ambassade i Paris.

I Danmark har han været chefkok på Restaurant Jacobsen i København, og de seneste 9 år har han fungeret som chefkok på Søllerød Kro, hvor han har en del af æren for, at Søllerød Kro er kommet op i den absolutte elite af gourmetrestauranter i Danmark og skaffet kroen en stjerne i Michelin-guiden.

Nu er han i stald hos Rossini Organics Icecreams, hvor han fungerer som manager og produktudvikler. Jakob de Neergaard har desuden i en årrække medvirket som tv-kok i Go’ Morgen Danmark og TV 2 Lorry’s formiddagsprogram Brunch.

Videre

Klassiske honningkager med mandler

Se Katrine Klinkens opskrift på hvordan man laver den lækreste honningkage. Her med Fairtrade-mærket honning.

Videre

Fairtrade skaber forbindelser

For tre år siden steg Rasmus Eibye fra den lille danske familievirksomhed Hansen Is på en flyver og tog til Zambia i Afrika. Han skulle besøge en lokal is-virksomhed for at undersøge, om de kunne lave forretninger.

Videre

Business

Til din arbejdsplads, din café, din restaurant. Fairtrade Mærket og business går hånd i hånd. Tag et kig på Fairtrade Mærkets mange food service produkter, læs om hvordan du kan få mærket på dine produkter og meget mere.