neergaard_primary
neergaard_secondary

Jakob De Neergaard

Jakob de Neergaard har arbejdet flere år i Bruxelles og Paris, og de seneste 9 år har han fungeret som chefkok på Søllerød Kro, men nu har han søgt nye udfordringer.

Jakob er uddannet kok fra Hotel Marina og har arbejdet flere år i Bruxelles og Paris som kok på blandt andet restaurant Bruneau i Bruxelles og restaurant Taillevent og Hotel Ritz i Paris og som chefkok på den danske ambassade i Paris.

I Danmark har han været chefkok på Restaurant Jacobsen i København, og de seneste 9 år har han fungeret som chefkok på Søllerød Kro, hvor han har en del af æren for, at Søllerød Kro er kommet op i den absolutte elite af gourmetrestauranter i Danmark og skaffet kroen en stjerne i Michelin-guiden.

Nu er han i stald hos Rossini Organics Icecreams, hvor han fungerer som manager og produktudvikler. Jakob de Neergaard har desuden i en årrække medvirket som tv-kok i Go’ Morgen Danmark og TV 2 Lorry’s formiddagsprogram Brunch.

Videre

Saras opstrammende Sugar Rush Scrub

Gør som skønhedsredaktør Sara Rostrup, og start dagen med en opstrammende bodyscrub, og få gang i blodcirkulationen. Brug den to gange om ugen, og få den smukkeste bløde hud.

Videre

Fairtrade skaber forbindelser

For tre år siden steg Rasmus Eibye fra den lille danske familievirksomhed Hansen Is på en flyver og tog til Zambia i Afrika. Han skulle besøge en lokal is-virksomhed for at undersøge, om de kunne lave forretninger.

Videre

Business

Til din arbejdsplads, din café, din restaurant. Fairtrade Mærket og business går hånd i hånd. Tag et kig på Fairtrade Mærkets mange food service produkter, læs om hvordan du kan få mærket på dine produkter og meget mere.