Vores ambassadører

Hvad har Annette Heick, Asger Aamund, Emil Thorup og Le Gammeltoft til fælles? De støtter alle op om Fairtrade Mærket som Fairtrade-ambassadører! Læs mere om ambassadørerne og deres oplevelser med Fairtrade her.

Annette Heick

Annette Heick

Annette Heick er både sangerinde, skuespiller, TV-vært og journalist. Hun er en kvinde med mange talenter og folkelig appel. Og så brænder hun for den forskel, Fairtrade gør.

Emil Thorup

Emil Thorup

De fleste af os kender Emil som den højttalende og prangende tv-vært. Men i fremtiden vil man kunne se ham som ambassadør for Fairtrade Mærket.

Emil Thorup indtager Indien

For første gang i sit liv besøger tv-vært Emil Thorup Indien. Et land han selv beskriver som være et sted mellem nutiden og bronzealderen – tilsat en Nokia 3210.

Asger Aamund

Asger Aamund

Fremtrædende erhvervsmand, frygtløs samfundsdebattør og Fairtrade ambassadør. Asger Aamund er ikke bleg for at blande sig eller sige sin mening. Siden 2007 har Fairtrade haft fornøjelsen af den succesfulde direktørs dybde og direkte facon.

Asger i felten

I januar 2007 besøgte Asger Aamund den nicaraguanske regnskov og så, hvordan bønderne kæmper for at holde liv i deres kaffeplanter. Her kunne han konstatere, hvilke fremskridt det skaber for bønderne, når de kommer med i Fairtrade.

Le Gammeltoft

Le Gammeltoft

Le Gammeltoft er en kendt stemme i radioen og efterhånden også i diverse TV-shows. Hun er succesfuld dj og ejer et pladeselskab. Og så er hun en bevidst forbruger, der mener, at bæredygtighed handler om ansvar over for vores medmennesker.