Studerende

Fairtrade Mærket modtager mange henvendelser fra studerende og elever. Det er dejligt, at så mange gerne vil skrive opgave eller holde oplæg om emnet. Men da Fairtrade Mærket har begrænsede resurser, kan vi desværre ikke servicere samtlige elever eller studerende. Start med at læse gennem siden, især bag om mærket sektionen. Her er svar på de fleste spørgsmål. Du kan også finde et faktaark med de centrale nøgletal og informationer her på siden. Har du brug for mere hjælp, så kontakt Heidi Gaulshøj.

Martin og Ketil besøger bananbønder

Martin og Ketil fortæller om Fairtrade bananer og kakao fra den Dominikanske Republik i denne lille film. Se flere film om Fairtrade på Fairtrade Mærkets officielle Vimeo-kanal eller Youtube-kanal.

studerende-primaer
Videre

Bestil materialer

Her kan du blandt andet finde vores årsrapport, plakater, klistermærker og meget mere. Få materialerne tilsendt direkte med posten.

 

VI BEKLAGER: På nuværende tidspunkt virker vores bestillingsformular desværre ikke (Send mig materialer i højre side). Ønsker du at bestille materialer så send dine ønsker i en mail til: jeanette@fairtrade-maerket.dk.

 

Download businessinfo

Hent som PDF Tryk på vores Business folder, vores FairtradeBy folder eller vores årsrapport for at hente dem som PDF.

 

 

Business folderBusiness Folder: Fairtrade-mærkede produkter kan fås i alle størrelser og til mange lejligheder. På disse sider kan du læse om mulighederne for at købe produkter til andet end privatforbrug. Du kan også få hjælp til, hvordan du selv kommer til at fremstille eller sælge Fairtrade-mærkede produkter.

 

 

 

 

Fairtrade ByFairtrade By: TIl kommuner, universiteter og skoler. Læs hvordan man bliver Fair og hvordan Fairtrade Mærket kan hjælpe fremadrettet.

 

 

 

 

 

 

Fairtrade ÅrsrapportFairtrade Årsrapport: Læs om de seneste tal fra Fairtrade Mærket Danmark.
 

 

 

 

 

 

 

Fairtrade Annual ReportAnnual report: Læs årsrapporten fra Fairtrade international (på engelsk).

 

 

 

 

 

 

 

Fairtrade Annual ReportNøgletal: Læs om de seneste nøgletal fra Fairtrade International (på engelsk).

 

 

 

 

 

 

 

Download faktaark og årsrapport

Videre

Hvad er Fairtrade?

Hvad er Fairtrade? Fairtrade Mærket betyder, at bønder og plantagearbejdere i Afrika, Asien og Syd- og Mellemamerika betales en mere fair pris. Læs mere om hvordan Fairtrade Mærket egentlig fungerer.

Videre

Hele verdens mærke

Fairtrade Mærket er en international mærkningsordning. Men vidste du at mærkningsordningen startede under navnet Max Havelaar og nu er repræsenteret i 26 lande? Få fair facts om mærket her.

Meget mere Fairtrade på Facebook

Få nyheder om Fairtrade på Facebook. Deltag i konkurrencer, hør om gode Fairtrade-tilbud og meget mere.