Kokosbrød med banan

Lækkert brød uden gluten og med masser fra både kokos og banan.

Opskriften er lavet af Ditte Ingemann.
Kokosbrød med banan (6 pers.)

Du skal bruge

  • 2 modne bananer (Fairtrade)
  • 3 æg
  • 3 spsk. honning (Fairtrade)
  • 4 spsk. skyr
  • 100 g mandelmel
  • 50 kokosmel
  • 1 tsk. bagepulver
  • Havregryn og mandler til topping

Sådan gør du
Mos bananerne og rør dem sammen med æg, honning og skyr.

Bland mandelmel, kokosmel og bagepulver sammen i en anden skål og rør de våde og de tørre ingredienser godt sammen.

Hæld dejen i en form (1 l), beklædt med bagepapir. Drys brødet med havregryn og hakkede mandler. 

Bag brødet ved 180 grader varmluft i ca. 45-55 minutter.

Lad brødet køle helt af inden det serveres.