Tabbouleh

Fyr under middagsbordet med den lette, men smagfulde tabbouleh.

Opskriften er lavet af BISTROT BOBO.
Tabbouleh (4 pers.)

Du skal bruge

150 g. couscous
½ agurk, skåret i fine tern
3 peberfrugter i forskellige farver, skåret i fine tern
2 gulerødder, skåret i fine tern
¼ fennikel, skåret i fine tern
1 skalotteløg, skåret i fine tern
2 spsk. hakket frisk koriander
4 spsk. hakket persille
4 spsk. hakket frisk mynte
4 spsk. olivenolie (Fairtrade)
3 grillede kyllingebryster, skåret i tern
Saften af 2 citroner
5 spsk. rosiner
5 spsk. dadler, skåret i fine tern
5 spsk. cashewnødder
½ knivspids kanel (Fairtrade)
½ knivspids karry (Fairtrade)
Salt
Peber (Fairtrade)

Sådan gør du

Skyl couscous to gange i koldt vand. Hæld koldt vand over og lad den stå i 15 munutter. Efterfølgende dryppes den af i en sigte. Rør couscousen luftig med piskeris. Brug fingrene til at smuldre klumper. Couscousen skal være blød, men løs.

Kom alle ingredienserne i, og smag til med salt, peber og krydderier. Kom eventuelt frisk chili i, hvis du har lyst. Lad tabboulehen trække en halv time og server den ikke for kold.

Bruges som salat til frokost eller som tilbehør til gryderetter med lam eller til kylling.