Cha Ca

Husk fisk to gange om ugen - den krydrede Cha Ca er et godt bud.

Opskriften er lavet af LÊ LÊ.
Cha Ca, rødfisk med gurkemeje, dild og forårsløg (4 pers.)

Du skal bruge
  • 4 x 200 g rødfisk, skåret i stykker af 50 g
Marinade
  • 1 spsk. stødt gurkemeje (Fairtrade)
  • 1 spsk. stødt ingefær (Fairtrade)
  • 1 spsk. citrongræs
  • 40 g hvidløg
  • 40 g rørsukker (Fairtrade)
  • 2 dl fiskesauce
  • 1 dl hvidvinseddike
  • 9 dl koldt vand

Tilbehør

  • Jasminris (Fairtrade)
  • Dild
  • Forårsløg, skåret i stykker på ca. 2 cm
  • Cashewnødder m. chili, grofthakkede
  • Rød chili til pynt

Sådan gør du
Bland fisk med marinaden og stil det 12 timer i køleskabet.

Kog risene som angivet på pakken. Steg fiskestykkerne ganske kort på en varm pande, ca. 1 minut på hver side.

Server fisken på et fad, og garnér med dild, forårsløg, grofthakkede cashewnødder og chili. Server med ris ved siden af.