Hovedretter



  • bollerikarry2

    Boller i karry med pak choi

    Boller i karry er en rigtig klassiker. Her har den fået en sommerlig make-over med æbler, ingefær, pak choi og koriander. Glæd dig!

  • chaca2

    Cha Ca

    Husk fisk to gange om ugen - den krydrede Cha Ca er et godt bud.

  • gnocchi1

    Gnocchi

    Spring ud i det italienske køkken med den rustikke og enkle gnocchi.

  • burger2

    Hawaii burger

    Det er ikke hawaii pizza, men hawaii burger - og undervurdér aldrig en god burger. Ananassen gør noget super godt for denne burger. Den giver lidt et sødt surt modspil til den salte burger.

  • kryddergris2

    Kryddergris

    Giv middagen et eksotisk pift med Timm Vladimirs 'Kryddergris'.

  • currychicken2

    Kylling i karry

    Karry og kylling er altid et godt match - og denne kylling i karry er ingen undtagelse. 

  • skindfisk

    Skindstegt efterårsfisk

    Når vi går den mørke efterårstid i møde, er det godt at kunne hygge med dejlig mad.

  • kokoris1

    Spicy kokosris og kylling

    Sæt tænderne i krydrede ris og mør honning, smør og chili-kylling. 

  • tab1

    Tabbouleh

    Fyr under middagsbordet med den lette, men smagfulde tabbouleh.

  • currysoup2

    Thaisuppe med oksekød

    Når vi går den kolde tid i møden, så er der intet som varm suppe til aftensmaden.