Ananassalsa

En lige ud af landevejen salsa, som går lige godt til en tur i sofaen med yndlingsfilmen og en ordentlig gang nachos og som til i dine tacos med oksekød eller kylling.


Opskriften er lavet af Thomas Alcayaga. 
Ananassalsa (2 pers.)

Du skal bruge

  • 1 skalotteløg
  • 4-5 skiver ananas (Fairtrade)

  • 3 spsk. olivenolie (Fairtrade)
  • 1 rød chili (efter smag)
  • 5 kviste frisk oregano
  • 5 kviste mynte
  • Salt og peber
  • 1 spsk. hvidvinseddike.

Sådan gør du
Skær ananasen i fine tern. Hak løg og chili fint. Bland det sammen. Hak mynte og oregano fint og kom det ved. Smag til med olie, eddike, salt og peber.

Kan serveres med det samme eller opbevares på køl. Serveres som tilbehør til en forret - f.eks. nachos eller tacos.