Kokos-Panna Cotta med ananas topping

Den italienske klassiker mixes med den eksotiske ananas - og vi er vilde med resultatet!

Opskriften er lavet af Thomas Alcayaga.
Kokos Panna cotta med ananas topping (4 pers.)

Du skal bruge

  • 3 dl fløde
  • 2 dl mælk
  • 2 dl kokosmælk (Fairtrade)
  • 4 blade husblas
  • 1 vaniljestang
  • 3 spsk. sukker
  • Pynt: 3 ananasringe, kokosflager og mynte

Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand i cirka 10 minutter. Bring sukker, vanilje, mælk, fløde og kokosmælk i kog ved mellemvarme. Lad det simre cirka 5 minutter og kom husblassen i. Kom massen i portionsglas og sæt på køl i 3-4 timer.

Lige før servering skæres ananas i mindre tern og kommes over panna cottaen. Suppler op med kokosflager og mynteblade.