Mandel- og kokosmuffins

Hvis du er fan af blåbær, så vil du elske disse mandel- og kokosmuffins med banan, blåbær og honning. De er rigtig nemme at lave og smager virkelig skønt af blåbær.

Opskriften er lavet af Ditte Ingemann.
Mandel- og kokosmuffins med banan, blåbær og honning (8 stk.)

Du skal bruge

  • 50 g kokosolie
  • 3 spsk. mælk
  • 3 spsk. flydende honning (Fairtrade)
  • 2 æg
  • 1 moden banan (Fairtrade)
  • 175 g mandelmel
  • 25 g kokosmel
  • 1 tsk. bagepulver
  • Ca. 30 friske blåbær
  • 3 spsk. mandelflager 

Sådan gør du
Pisk blødt kokosolie, mælk, honning og æg sammen. Mos bananen og tilsæt den - pisk igen. Rør mandelmel, kokosmel og bagepulver i dejen. Vend til sidst blåbær i dejen. Hvis du vælger at bruge frosne blåbær, så lad dem tø op inden de vendes i dejen.

Fordel den i muffinforme af papir og pynt med mandelflager.

Bag kagerne i ovnen ved 200 grader i ca. 25-30 minutter, eller til de er gennembagte.

Kagerne holder sig friske og fugtige i 2-3 dage.