Giv bønder et bedre udgangspunkt

Den bedste måde at støtte Fairtrade Mærket på, er helt enkelt ved at købe Fairtrade-mærkede produkter. Fairtrade sikrer udvikling for bønder og plantagearbejdere gennem handel. Des flere varer, der sælges, des større en forskel gør vi.

stotfairtrade-primary

En god begyndelse

Fairtrade Mærket har oprettet en fond, som fattige bønder kan søge for at dække deres omkostninger ved at komme ind i Fairtrade-systemet. Du kan bidrage til den fond, hvor alle beløb store som små er velkomne. Kontakt Andreas Hansen for mere information.

Gør din by eller skole fair

En række byer og uddannelsessteder har valgt at satse på Fairtrade. Du kan sørge for, at din by også er med til at gøre en forskel, når kommunen for eksempel køber kaffe til rådhuset. Kontakt Fairtrade Mærket og hør nærmere.

Videre

Fairtrade skaber forbindelser

For tre år siden steg Rasmus Eibye fra den lille danske familievirksomhed Hansen Is på en flyver og tog til Zambia i Afrika. Han skulle besøge en lokal is-virksomhed for at undersøge, om de kunne lave forretninger.

Videre

Annette Heick

Annette Heick er både sangerinde, skuespiller, TV-vært og journalist. Hun er en kvinde med mange talenter og folkelig appel. Og så brænder hun for den forskel, Fairtrade gør.

Meget mere Fairtrade på Facebook

Få nyheder om Fairtrade på Facebook. Deltag i konkurrencer, hør om gode Fairtrade-tilbud og meget mere.