Giv bønder et bedre udgangspunkt

Den bedste måde at støtte Fairtrade Mærket på, er helt enkelt ved at købe Fairtrade-mærkede produkter. Fairtrade sikrer udvikling for bønder og plantagearbejdere gennem handel. Des flere varer, der sælges, des større en forskel gør vi.

stotfairtrade-primary

En god begyndelse

Fairtrade Mærket har oprettet en fond, som fattige bønder kan søge for at dække deres omkostninger ved at komme ind i Fairtrade-systemet. Du kan bidrage til den fond, hvor alle beløb store som små er velkomne. Kontakt Andreas Hansen for mere information.

Gør din by eller skole fair

En række byer og uddannelsessteder har valgt at satse på Fairtrade. Du kan sørge for, at din by også er med til at gøre en forskel, når kommunen for eksempel køber kaffe til rådhuset. Kontakt Fairtrade Mærket og hør nærmere.

Videre

Emil Thorup indtager Indien

For første gang i sit liv besøger tv-vært Emil Thorup Indien. Et land han selv beskriver som være et sted mellem nutiden og bronzealderen – tilsat en Nokia 3210.

Videre

Emil Thorup

De fleste af os kender Emil som den højttalende og prangende tv-vært. Men i fremtiden vil man kunne se ham som ambassadør for Fairtrade Mærket.

Meget mere Fairtrade på Facebook

Få nyheder om Fairtrade på Facebook. Deltag i konkurrencer, hør om gode Fairtrade-tilbud og meget mere.