business-kantine

Kampagneuger

Fairtrade Mærket har 2 årlige kampagneperioder. I uge 9 + 10 og 43 + 44. Til hver periode, har vi udviklet en række gratis kampagneelementer, blandt andet kampagnebilleder, nyttehistorier, opskrifter, kampagne-splash mm. til både online og offline brug.

Du kan hente kampagnelementerne til vores næste kampagneuge her.

 

Hænder holder om en kop Fairtrade kaffe

Licens

For at kunne bruge Fairtrade-mærket på et produkt, skal din virksomhed være licenshaver hos os. Det betyder, at virksomheden blandt andet er underlagt kontrol for, at der leves op til standarderne for Fairtrade.

Kontakt Andreas Hansen for mere information.

primaert-cafe-restaurant-le-og-emil

Café & restaurant

Der findes rigtig mange produkter som passer til cafeer og restauranter. Fra små sukkerposer til store kaffepartier. Fairtrade er en enkel måde at tage et socialt og globalt ansvar som cafe og restaurant, og Fairtrade Mærket hjælper gerne med materialer til at synliggøre dette engagement.

Kontakt Jeanette Dehliz for mere information eller søg i det samlede sortiment.

thumbnail-kantine-folkekirken-1sal

Kantine & arbejdsplads

En lang række virksomheder tilbyder løsninger til kantiner og arbejdspladser, hvad enten der er tale om større maskinløsninger eller mindre enheder af for eksempel kaffe.

Kontakt Jeanette Dehliz for mere information eller søg i det samlede sortiment.

Videre foodservice-teaser

Masser af produkter til food service

Der findes masser af produkter i både store og helt små størrelser inden for food service. Her får du det store overblik.

Få sidste nyt i indbakken

Tre-fire gange om året dumper Fairtrades Business Nyhedsbrev ind i indbakken. Her kan du læse sidste nyt om de mange muligheder i Fairtrade. Det er gratis, og du kan tilmelde dig ved at skrive en mail til heidi@fairtrade-maerket.dk.

Sammensatte produkter

Sammensatte produkter er produkter, hvori der indgår mere end én ingrediens. F.eks. er en chokoladebar lavet af kakao, kakaosmør, sukker og andre ingredienser afhængigt af hvilken slags chokolade, der er tale om.

Læs mere om sammensatte produkter

Videre

Søg i nordisk database

Er du på udkig efter produkter ud fra specifikke krav, kan du søge i denne database med samtlige Fairtrade-mærkede produkter på det nordiske marked.

Videre

Produktark og højopløste billeder

Du kan lave dit eget ark med informationer om netop de produkter, du er interesseret i. Arket er nemt at printe.

Videre

Bestil folder om forretningsmulighederne ved Fairtrade

Her kan du blandt andet finde vores årsrapport, plakater, klistermærker og meget mere. Få materialerne tilsendt direkte med posten.

kontaktos

Kontakt os

Vil du have rådgivning om produkter, kan du kontakte Jeanette Dehliz. Vil du gerne sælge eller fremstille Fairtrade-mærkede produkter, kan du kontakte Andreas Hansen.