Disclaimer

Fairtrade er et stort og komplekst system med mange løbende forandringer. Fairtrade Mærket tager derfor forbehold for, at personer eller steder, som optræder på siden, ikke længere er en aktiv del af Fairtrade.

Der er desuden en række undtagelser og særregler i Fairtrade-systemet, herunder i forhold til standarder og prisberegninger/udbetalinger. Ved en række råvarer modtager bønderne for eksempel ikke en mindstepris. Kontakt Fairtrade Mærket for detaljerede og opdaterede informationer om dette eller læs mere på fairtrade.net.

Fairtrade Mærket er ikke ansvarlig i forhold til om de Fairtrade-mærkede produkter, der præsenteres på siden, lever op til særlige kvalitets- eller sundhedskrav. Fairtrade Mærket beskæftiger sig kun med, hvorvidt en vare lever op til standarderne for Fairtrade.

Fairtrade Mærket tager også forbehold for, at de angivne priser og oplysninger om varerne er opdaterede, da virksomhederne og butikkerne ikke altid melder prisændringer mv. ind, ligesom varer kan være udsolgte eller taget ud af distribution.

Kolofon
Siden drives af:

  • Kristine Høeg – redaktion
  • Cecilie Pihl Andersen – webmaster

Siden er produceret af:

  • Sune Prahl Knudsen, Nynne Sille Hansen og Majken Louise Nymand – redaktion
  • Niels Peter Thykjær – koncept
  • Rasmus Anker/Con Gas – design og udvikling
Videre

Skindstegt efterårsfisk med selleripuré og savojkål med urter, æbler og cashewnødder

Rune Toft, bæredygtig cateringkok fra Runes mad laver Skindstegt efterårsfisk med selleripuré og savoykål med urter, æbler og cashewnødder

Videre

Fremtidsdrømme i fattigdommen

Elliani, datter af bananbonde i Den Dominikanske Republik, fortæller om sit liv og sine drømme.

Videre

Business

Til din arbejdsplads, din café, din restaurant. Fairtrade Mærket og business går hånd i hånd. Tag et kig på Fairtrade Mærkets mange food service produkter, læs om hvordan du kan få mærket på dine produkter og meget mere.