Her har vi samlet materialer, der kan bruges af alle, som ønsker at anvende Fairtrade i deres markedsføring. 


I er altid velkomne til at kontakte os for en snak om, hvordan vi kan skræddersy materiale individuelt til jer. 


Susanne Gjedsig Thomsen 

Marketing Manager

susanne@fairtrade-maerket.dk 

Mobil: 31 68 28 55 

 • banner - generelle kampagner

  Kampagner

  Kampagner i 2020 

  Fairtrade afholder hvert år to store kampagner i detailhandlen, oftest i uge 9-10 og uge 42-43. Her indbyder vi alle samarbejdspartnere til at deltage for at sætte fokus på Fairtrade-produkter og vores mærkesager.


  I forbindelse med kampagner tilbyder Fairtrade materiale til sociale medier, trykte og online medier, tilbudsaviser samt instore-materialer mm. Se fx oplægget til Morgenmadskampagnen.


  Fairtrade fejrer 25 år 
  I 2019 fylder Fairtrade 25 år i Danmark. Det fejrer vi med en stor jubilæumskampagne, der finder sted i perioden 7. oktober til 22. november. Vil I være med, så tøv endelig ikke med at kontakte os.


  Brug for hjælp? 

  Kontakt os endelig, hvis I har spørgsmål eller brug for tilpasning af materialer til markedsføring. Husk, at al materiale skal godkendes på forhånd af: susanne@fairtrade-maerket.dk. Tak for jeres opbakning!


  Mange hilsner  


  Alle os i Fairtrade • Sociale medier

  Find inspiration til, hvordan I kan sætte fokus på Fairtrade på jeres sociale medier. Husk at bruge hashtagget #demderhandler og #Fairtrade og at tagge @Fairtradedenmark

 • Videoer

  Fairtrade har produceret en række korte film, som du kan anvende i jeres markedsføring.


  Mød nogle af de mange mennesker i verden, som Fairtrade har haft en positiv indflydelse på. Du kan se et lille udpluk af videoer herunder eller besøge vores YouTube kanal lige her!