Bornholmerklassikeren Krølle-Bølle-isen relanceres i REMA 1000

as

Den originale Krølle-Bølle-is, som er opkaldt efter Bornholms nationaltrold, relanceres nu i fem økologiske og Fairtrade-certificerede varianter, så kvalitetsbevidste iselskere kan nyde en vaskeægte bornholmerklassiker.

Den frække bornholmske troldeunge Krølle-Bølle har lagt navn til en del gennem tiden, og mange af os forbinder Krølle-Bølle med sommer på solskinsøen og et besøg i ishuset. Nu relanceres Krølle-Bølle-isen i en høj økologisk kvalitet. Den er lavet af frisk dansk jerseymælk og jerseyfløde – helt uden tilsætningsstoffer – på det lille familieejede ismejeri Skee is på Sjælland. Isen sælges i portionsbægre (100 ml.)  i fem lækre smagsvarianter: jordbær, chokolade, hyldeblomst, blåbær og vanilje. På bægeret er der trykt en lille historie om Krølle-Bølle af den kendte bornholmske naturvejleder Søren P. Sillehoved.

Bannerførere for kvalitet står bag relancering

REMA 1000 og Butler's Choice står bag den nye Krølle-Bølle-is, der relanceres i juni med fokus på kvalitet, tradition og godt dansk håndværk. Den nye version af Krølle-Bølle-isen baseres på de bedste økologiske råvarer og fremmer alt det gode, solskinsøen står for.

"At genoplive Krølle-Bølle, som for mange personificerer vidunderlige sommerminder fra Bornholm, er noget, vi gerne vil bidrage til at 'fremtidssikre' for de mange kommende generationer af iselskere", lyder det fra Jacob Stokkebye, ejer af Butler's Choice.

Nyd den gode smag med god samvittighed

Krølle-Bølle-isen er, ud over at være økologisk, også Fairtrade-mærket, da ingredienser som kakao og vanilje bliver dyrket af bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande. Når du køber varer med Fairtrade-mærket, er du med til at sikre, at de får en mere fair betaling og har bedre arbejdsvilkår. Desuden er miljøbeskyttelse en central del af Fairtrade.

”Det er stort, at Krølle-Bølle-isen bliver Fairtrade-certificeret, og at Rema 1000 er kommet med på Fairtrade is-vognen. For det betyder, at flere mennesker i nogle af verdens fattigste lande nu kan sælge deres afgrøder på Fairtrade-vilkår og dermed få en mere fair betaling,” siger Jonas Giersing, direktør, Fairtrade

Lancering: Krølle-Bølle-isen kan allerede nu købes i REMA 1000 på Bornholm.

For yderligere information kontakt Jacob Stokkebye, ejer og adm. dir. Butler’s Choice, på tlf. 65 32 51 81 eller mobil 28 11 13 16.