26 juni, 2018

8 fair sommerfristelser

Af Fairtrade

Sommer. Årstiden, hvor nætterne er lysere, drikkevarerne koldere og smilene bredere. Vi er vilde med det!

Om du skal slukke tørsten eller fugte din hud efter en lang dag i solen, er der et Fairtrade-mærket produkt, som passer til dig.

Vi har samlet 8 Fairtrade-produkter, der emmer af sommervibes og samtidig gør en forskel for bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande. What’s not to like?1. Læskende sommerdrik
Little Miracles i varianten Green Tea er en lækker forfriskende iste, hvor alle ingredienser er nøje udvalgt. Isteen er Fairtrade, økologisk og uden farve-og tilsætningsstoffer. Nyd den iskold på en varm sommerdag.

                  

Fås i 7-eleven og Magasin 

2. Effektiv og fair solbeskyttelse
Nyd solen uden at blive forbrændt. Denne skønne Sun Lotion fra Fair Squared indeholder Fairtrade-abrikoskerneolie. Den efterlader huden smidig og blød, samtidig med at den beskytter mod solens stråler.

 

Køb den her 

3. Fugt til den solstressede hud
Giv din hud den nødvendige fugt med denne After Sun Lotion fra Fair Squared. Den indeholder Aloe Vera og grøn Fairtrade-te, hvilket har en beroligende virkning på stresset og udtørret hud. Et must efter en lang dag i solen.

 

Køb den her

4. Iskoldt koffein-boost
Intet er bedre end en kold iskaffe, når solen står højt på himlen. En af vores favoritter er Starbucks Dobbeltshot Espresso med en intens kaffesmag.

  

Fås i 7-Eleven

5.  5. Vin med god samvittighed
Rosévin er et must på varme sommeraftener og gør sig fantastisk godt til adskillige sommerretter som f. eks fisk og salater.
Nyd denne skønne Fairtrade-vin fra Sydafrika afkølet og i godt selskab.   

     

     Køb den her 

6.  6. Chokoladeis fra Paradis
Sommer og is går hånd i hånd. Hos Fairtrade kan vi slet ikke få nok af Paradis’ fyldige Chokoladeis ’Santo Domingo’ med økologisk Fairtrade-kakao fra Den Dominikanske Republik.

       

     Fås i Paradis-butikker landet over

7.  7. En bæredygtig sommer T-shirt
Hos Dedicated finder du et udvalg af behagelige T-shirts med sjove sommerprint. Der er noget for enhver smag. Alt tøj fra Dedicated er produceret i økologisk  Fairtrade-bomuld. 

        

     Køb den her 

     8. En retfærdig fodbold 
Sommeren 2018 står i fodboldens tegn. VM i Rusland er i fuld gang, og derfor skal der selvfølgelig en fodbold med på vores sommerliste. 
Med denne Fairtrade-certificerede bold er du sikret fair game på fodboldbanen.

 

     Køb den her

     Vi ønsker jer alle en god og fair sommer! 

Blog

Arkiv

Kategorier