Logoer

Vores klassiske mærke er grønt og blåt og med en bonde, der vinker til dig og siger tak, fordi du valgte Fairtrade. Men du kan også støde på andre udgaver af mærket. Her kan du se, hvad de forskellige varianter betyder.

Standard Fairtrade-mærke 

Det klassiske Fairtrade-mærke sidder på produkter, hvor at alle de ingredienser i produktet, der kan være Fairtrade-certificerede, skal være Fairtrade-certificerede. Læs mere om vores standard samarbejdsmodel her.

ulkjh

Særlig udgave for bomuld og guld 

Det klassiske Fairtrade-mærke findes også i en særlig udgave for kategorierne bomuld og guld. Mærket sidder på produkter, hvor det udelukkende er bomulden og guldet, som er certificeret og ikke hele produktet.

guld ny bomuld ny

FSP-logoer for kakao, sukker og bomuld 

I tillæg til det klassiske Fairtrade logo findes der et særskilt mærke for virksomheder, der indgår i et Fairtrade Sourcing Program (FSP) på kakao, sukker eller bomuld. Denne samarbejdsmodel gør det muligt for en virksomhed at source en procentdel af sit råvareindkøb på Fairtrade-vilkår og kommunikere om dette på sin hjemmeside eller i andre materialer ved hjælp af FSP-logoet. Logoet kan også anvendes på produktemballager, hvis mængden af virksomhedens indkøb af Fairtrade-råvarer svarer til den mængde, der bruges på de slutprodukter, der bærer FSP-logoet. Læs mere om denne alternative samarbejdsmodel her

kakao

sukker

bomuld