Bliv praktikant hos Fairtrade Mærket

Fairtrade Mærket søger nye tre praktikanter til efteråret med start august 2012, som har lyst til at være med til at udbrede Fairtrade Mærket i Danmark og dermed gøre en forskel for nogle af verdens fattigste bønder.

Vi foretrækker praktikforløb på min. 4-6 måneder, da det er vores erfaring, at alle får det bedste udbytte af det. Praktikanterne indgår i vores team på lige fod med os fastansatte og får derfor nogle gode, reelle og kompetencegivende opgaver, og vi får løst opgaver, vi ellers ikke har ressourcer til. Praktikforløbet foregår på vort kontor i Nørregade, København, og vi har løbende evaluering for at sikre, at praktikopholdet forløber tilfredsstillende for alle parter.

Hvis du har lyst til at være en del af vores team, så læs vores opslag, og send mig en ansøgning. Ansøgningsfrist den 14. maj.

Kommentarer

kommentarer

Der er lukket for kommentarer.